2 min read

Digitaal ondertekenen via C-digital

Featured Image

C-digital400x97

We connect your systems! Dat staat bovenaan onze website, want dat is wat C-digital doet. Veel bedrijven merken dat ze door bijvoorbeeld snelle groei de administratieve processen steeds lastiger rond krijgen. Waar in het begin veel zaken handmatig worden afgehandeld, wordt dit steeds lastiger als de volumes stijgen. Automatiseren is dan vaak de oplossing en dat is waar C-digital in beeld komt.

 

Wie is C-digital?

C-digital is specialist op het gebied van het koppelen van softwaresystemen. Via ons alsmaar groeiende platform, ontwikkeld door ons technische zusje Cookyz (Cookyz.com), leveren wij koppelingen en op maat gemaakte softwareoplossingen.

Van ERP-pakket tot Accountancy, van webshop tot datawarehouse management, wij bouwen betrouwbare communicatie tussen al uw interne en externe applicaties zonder vertraging.
Backoffice zaken zoals facturatie, orderverwerking en digitaal ondertekenen worden geautomatiseerd en efficiënt en foutloos afgehandeld, waardoor de klant zich weer kan focussen op haar core activiteiten.
We doen dit inmiddels met meer dan 20 jaar kennis en ervaring in koppelingen en bedrijfsprocessen!

 

Welk probleem lost Stiply voor jullie op?

Snelheid, inzicht en gemak.

Snelheid omdat we de handelingen zoals printen, interne poststukken en het scannen weghalen. Inzicht omdat we kunnen zien welke status het document heeft en bij wie de actie ligt. En gemak omdat we in 1 dasboard hebben met info over al onze ondertekenverzoeken. Onze klanten zijn erg blij met de mogelijkheid om direct een digitale handtekening op te halen vanuit hun CRM pakket.

 

IK HEB INTERESSE IN DE INTEGRATIES VAN C-digital

 

Hoe zien de omgevingen er voor jullie klanten uit om documenten digitaal te laten ondertekenen?

We werken zowel in de salesprocessen, productieprocessen als in de beheeromgevingen waar we automatiseringen toepassen. 

De meest bekende vorm is een offerte versturen, maar we gebruiken Stiply ook om bijvoorbeeld goedkeuring van de opdrachtgever voor de kosten van een reparatie. We werken met ERP, CRM, Service Management en Sales applicaties.

 

Hoe ziet de samenwerking tussen C-digital en Stiply eruit?

Naast dat we de diensten afnemen van Stiply als C-Digital, gebruiken we de kennis van Stiply ook om cases uit te werken en bespreken we onze wensen met het oog op doorontwikkelingen in de applicatie.

We voelen ons dan ook niet alleen klant, maar meer een partner van Stiply.


Wat vinden jullie van Stiply en de samenwerking?

Het prettige aan de samenwerking is dat Stiply een betrouwbaar en stabiel product is van een leuke en flexibele organisatie!

Contact loopt altijd soepel en mochten we contact zoeken met support dan worden we altijd snel en prettig geholpen.

 

Hoe hebben jullie de API integratie ervaren?

We hebben met heel wat API’s gewerkt en hebben dus de nodige ervaring. De API van Stiply werkt goed en de documentatie is makkelijk te volgen! We hadden in no-time de integratie met de digitale handtekening software van Stiply opgezet. 

 

C-digital

Regio: heel Nederland

Organisatie: 8 medewerkers

Specialisme: Software

Branche: CRM/Sales applicaties

https://www.c-digital.nl/

Digitaal ondertekenen via C-digital

3 min read

Digitaal ondertekenen via C-digital

We connect your systems! Dat staat bovenaan onze website, want dat is wat C-digital doet. Veel bedrijven merken dat ze door bijvoorbeeld snelle...

Lees verder
Digitaal ondertekenen vanuit de software van Yes-co

3 min read

Digitaal ondertekenen vanuit de software van Yes-co

Bij Yes-co houden we van efficiënte, makkelijke en vriendelijke processen voor onze klanten. Het ondertekenen van bijvoorbeeld een koopakte van een...

Lees verder
ABN AMRO laat intermediairs digitaal ondertekenen met Stiply

4 min read

ABN AMRO laat intermediairs digitaal ondertekenen met Stiply

De ABN AMRO-bank accepteert digitale handtekeningen op alle documenten rondom een hypotheekaanvraag, op één voorwaarde: dat deze gezet zijn met de...

Lees verder