Zekerheid en vertrouwen
De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Gebruikers waarderen Stiply maar liefst met een🌟8.0🌟

Start proefperiode
  3 min lezen

  Social Media Hulp ondertekent digitaal met Stiply!

  Featured Image

   

  Logo Social media hulp ondertekent digitaalAls sinds 2011 is Social Media Hulp dé social & search specialist voor het MKB. Bedrijven kunnen het onderhoud van hun social media en online advertising uitbesteden aan de inmiddels 20 online specialisten. Dagelijks helpen ze ruim 200 bedrijven aan meer naamsbekendheid en omzet. Het bedrijf is groeiende, en dat betekent ook dat er meer contracten worden ondertekend. Hiervoor ging Social Media Hulp op zoek naar een digitale oplossing, en de keuze is gevallen op Stiply. 

  Wat doet Social Media Hulp?

  Allan Drent is medeoprichter van Social Media Hulp en laat sinds 2017 de contracten met klanten digitaal ondertekenen via Stiply. Het bedrijf begon als een trainingsinstantie voor ondernemers en personeel op het gebied van sociale media, maar is ondertussen uitgegroeid naar een digitaal bureau waarbij organisaties de volledige sociale media-activiteiten kunnen uitbesteden aan Social Media Hulp. Daarnaast kunnen bedrijven ook op het gebied van Google advertising terecht bij Social Media Hulp, hier heeft het ook specialisten voor in dienst. 

  Wat was de reden voor digitaal ondertekenen?

  ‘’Toen wij nog niet zoveel klanten hadden maakten wij van de contractondertekening voor iedere nieuwe klant er een feestje van. Dat betekende dat ik met het contract en een cadeautje voor de klant de auto in stapte, en het contract fysiek liet ondertekenen bij hen op kantoor. Nu begonnen we te groeien en werden er 10 tot 15 contracten ondertekend in de maand, waardoor het niet meer mogelijk werd om bij iedereen langs te gaan. Toen ben ik mij gaan verdiepen in de digitale handtekening.’’, vertelt Allan Drent. Na een korte zoektocht besloot Social Media Hulp te kiezen voor Stiply, en dat bevalt erg goed.

  Hoe wordt digitaal ondertekenen op dit moment ingezet binnen de organisatie?

  ‘’Op dit moment ben ik de enige die contracten uitstuurt ter ondertekening. Het gaat bij ons om zo’n 20 tot 30 contracten per maand, en dit is dus prima bij te houden voor mij in mijn eentje. Nu weet ik niet hoe hard wij gaan groeien, maar mochten wij ooit een Sales team krijgen dan zullen zij ook de bevoegdheid krijgen om verzoeken uit te sturen, of dat iemand van de HR-afdeling toegang krijgt wanneer er bijvoorbeeld studieovereenkomsten moeten worden getekend door onze werknemers.’’.

  En hoe ervaar je het gebruik van Stiply?

  ‘’Ja als erg gemakkelijk. Dat vind ik zelf tenminste, en ik heb nog nooit klachten gekregen van klanten dus ik kan wel stellen dat zij dat ook vinden. Ook de features die toegevoegd worden vind ik erg fijn. Dan lees ik de nieuwsbrief in de mail en denk ik ‘’verrek, wat handig!’’. Kort gezegd: erg gebruiksvriendelijk en fijn dat de tool zich door blijft ontwikkelen.’’

  Wat heeft Stiply opgeleverd voor Social Media Hulp?

  ‘’Ik hoef nu dus niet meer naar de klant te rijden, en hierdoor hou ik tijd over voor andere dingen. Ik heb nu soms binnen vijf minuten een handtekening binnen van iemand die 150 kilometer verderop woont, dus dat is echt een verademing. Wij hopen nog veel te groeien, en dat zou betekenen dat digitaal ondertekenen nog veel meer voor ons op zal leveren!’’

   

  Social Media Hulp

  Regio: Nederland, Steenwijk

  Organisatie: 16 medewerkers

  Digitaal ondertekenen op de afdeling: Sales

  Branche: Zakelijke dienstverlening

  https://www.socialmediahulp.nl/https://www.socialmediahulp.nl/

   

  De digitale transitie is ingezet door Verhoeven Vastgoedverbeteraars

  Verhoeven Vastgoedverbeteraars bestaat dit jaar 175 jaar en was van origine grotendeels een schildersbedrijf, maar...

  BeFrank ondertekent sinds 2016 overeenkomsten digitaal met Stiply!

  BeFrank is een innovatieve online pensioenuitvoerder en actief in de collectieve pensioenmarkt. De eerste...

  Hoppenbrouwers Techniek ondertekent arbeidscontracten digitaal!

  Sinds juni 2020 ondertekent installatiebedrijf Hoppenbrouwers Techniek de documenten op de HR afdeling digitaal met...