Ook onze prijzen zijn simpel

Bij Stiply krijg je bij elk abonnement gewoon alle functies.

Betaal per maand
Betaal per jaar

MKB

5060/ p.m.
50 documenten per maand
3 gebruikers
Start gratis proefperiode

Enterprise

100110/ p.m.
125 documenten
5 gebruikers
Start gratis proefperiode

Enterprise+

Op aanvraag
Onbeperkt aantal documenten
Onbeperkt aantal gebruikers
Bel 030 - 2270 791

SMS-berichten kosten € 0,20 per stuk en zijn als bundels beschikbaar. Incassomachtigingen kosten € 0,90 per stuk op nacalculatie.
De API is toegankelijk vanaf het enterprise abonnement.

Voor de prijs van één kopje koffie per dag
hoef je nooit meer naar je contracten om te kijken.

Talloze mogelijkheden

 • Tekenen op computer, tablet of smartphone
 • Eigen logo en huisstijl instellen
 • E-mailteksten volledig naar je eigen smaak inrichten
 • Je eigen algemene voorwaarden en bijlagen meesturen
 • Voortgang van ondertekenen tracken
 • Gedetailleerde audit-trail
 • Per ondertekenaar de authenticatiemethode kiezen
 • Maar liefst 9 talen beschikbaar voor jou en je ondertekenaars
 • Geldige incassomachtigingen verkrijgen *
 • SMS-verificatie *
 • En nog veel meer!

*SMS-vertificatie en digitaal incassomachtigen kunnen voor een meerprijs als een bundel bij een pakket worden afgesloten.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik mijn document-tegoed bewaren?

  Dat hangt er vanaf of je per maand of per jaar betaalt. Als je per maand betaalt dan kun je het maandtegoed gedurende die maand gebruiken. Als je per jaar betaalt, kun je het volledige jaartegoed het hele jaar gebruiken.

 • Wat als mijn document-tegoed op is?

  Dat is geen probleem, Stiply blijft dan gewoon werken. Aan het einde van de maand facturen we die documenten dan apart. De prijs voor een verstuurd document buiten het document-tegoed is hetzelfde als binnen erbinnen. Mocht het verstandiger zijn om naar een hogere bundel over te stappen, dan zullen we je dat natuurlijk ook vertellen.

 • Hoe verkoop ik digitaal ondertekenen aan mijn leidinggevende?

  We begrijpen natuurlijk dat een product als Stiply draagvlak nodig heeft in je organisatie. Download daarom ons informatiedocument (slechts 1 pagina) zodat je deze binnen je organisatie kunt verspreiden. Hierin vind je beknopt alle informatie over Stiply die je nodig hebt.

 • Wat is een gebruiker?

  Als je je aanmeldt bij Stiply krijg je één account. Binnen één account kunnen meerdere gebruikers bestaan, die met hun eigen inloggegevens kunnen inloggen. Wil je meer dan twee gebruikers? Neem dan even contact op.

 • Moeten mijn ondertekenaars inloggen of iets anders doen?

  De personen die jouw documenten gaan ondertekenen, hoeven alleen op een link in een e-mail te klikken. Zij hoeven niet in te loggen en ook niets te betalen en kunnen direct hun elektronische handtekening zetten op hun computer, tablet of smartphone.

 • Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?

  Ja, we verlengen je abonnement automatisch met een maand of een jaar, afhankelijk van of je per maand of per jaar betaalt. Je kunt altijd opzeggen en je abonnement loopt dan aan het einde van de looptijd af.

 • Heeft Stiply een API?

  Ja, als je voor het Enterprise-abonnement kiest, kun je gebruik maken van onze API. Onze documentatie kun je alvast hier bekijken.

 • Hoe zijn de prijzen van Stiply tot stand gekomen?

  Bij Stiply hebben we een aantal overtuigingen en die hebben we hoog in het vaandel staan. We geloven in excellente customer-service en in een informele band met onze klanten en gebruikers. We maken software van hoogstaande kwaliteit die eenvoudig is in het gebruik. Bovendien werkt die software goed, ziet die er mooi uit en lost deze een concreet probleem op.

  Onze prijzen zijn op deze principes gebaseerd. We kijken niet naar onze concurrenten maar naar wat wij eerlijk en realistisch vinden om bovenstaande doelen waar te kunnen maken. Het resultaat zijn tarieven waarvoor we zelf software kunnen produceren, zonder hoge kantoorkosten of veel overhead, waarbij we wel de gewenste kwaliteit leveren. De prijs garandeert bovendien dat we alle vereiste expertise in huis om eventuele vragen fatsoenlijk te kunnen beantwoorden, zowel op juridisch als op technisch gebied. Bovendien kunnen we voor deze tarieven af en toe bij je langs komen om mee te denken over oplossingen voor jouw contracten workflow.

  We hebben gekozen voor een overzichtelijke prijs waarbij je altijd weet waar je aan toe bent en waarin we schaalbaar met je organisatie kunnen meegroeien.

  Als je op zoek bent naar een prijsvechter, dan ben je helaas bij ons niet aan het juiste adres. Wij geloven met Stiply een product te hebben ontwikkeld waarmee we voor de lange termijn met organisaties samen kunnen werken en willen daar vanaf het begin af aan op inzetten. Zin om samen te werken?

 • Ik heb een andere vraag

  Kijk dan even bij onze uitgebreidere Veelgestelde Vragen-pagina. Kom je er dan nog niet uit, bel dan gerust even met 030 2270 791 of stuur een mail naar sales@stiply.nl.

Toch nog twijfel?

Bereken in 1 minuut hoeveel je met Stiply bespaart.