2 min read

Zijn digitale handtekeningen de ontbrekende schakel in jouw software?

Featured Image

'Digitale handtekeningen, is dat ook mogelijk binnen jullie software?' Hoe vervelend is het als je moet vertellen dat je op die vraag geen passend antwoord hebt, ondanks dat de eerste indrukken positief zijn vanuit beide kanten? Het product wat je levert sluit haast naadloos aan bij de wensen van je klant, maar nu vraagt hij om iets wat je (nog) niet kunt leveren. Wat doe je dan? Moet je dan een ‘nee’ verkopen aan je klant? Of ga je zoeken naar een oplossing? 

Zoeken naar een oplossing om toch die digitale handtekening te bieden

Het is een belangrijke deal en er hangt veel vanaf. Natuurlijk ga je zoeken naar een oplossing. Het eerste wat je doet is kijken of je het zelf kunt maken. Want hoe moeilijk kan het nou zijn om digitale handtekeningen te ontwikkelen binnen jouw software? Toch kan dit lastiger zijn dan je denkt. Je moet hier natuurlijk wel de resources voor hebben. Is er binnen jouw organisatie genoeg kennis en kunde om zelf digitale handtekeningen te ontwikkelen? En het hoeft niet altijd een kwestie te zijn van tijd of kennis wat ontbreekt. Het kan ook gewoon niet passen binnen de strategie, die je als bedrijf hanteert. Dit probleem zelf oplossen gaat je niet lukken. Moet je die klant dan toch gaan teleurstellen?

Voordat je de handdoek in de ring gooit, kun je je ook afvragen of je wel het wiel opnieuw moet uitvinden. In veel gevallen worden problemen groter of complexer gemaakt dan ze daadwerkelijk zijn. En is de oplossing simpeler dan je denkt. Want waarom zou je zelf iets maken, als je ook gebruik kunt maken van al bewezen software voor digitale handtekeningen. 

 

Stiply partner worden

Wil je meer weten over wat je kunt verwachten van een partnership met Stiply?

In dit webinar gaan we dieper op deze vraag in, maar behandelen we ook: Wat de voordelen zijn van een partnership met Stiply. En hoe je een integratie met je eigen software kunt maken. 

Bekijk het webinar

 

Stiply api webinar thumbnail

 

 

Kansen vergroten met digitale handtekening functionaliteit in je portfolio

Samen kun je vaak meer bereiken dan alleen. Juist door het combineren van jouw software met een oplossing die het mogelijk maakt om digitaal te onderteken, onderscheid je jouw product ten opzichte van concurrenten. En vergroot je hiermee de kans dat een klant voor jou kiest. Zeker als je hiermee het interne proces van je klanten vereenvoudigt en versnelt. Doordat je onnodige stappen uit het bestaande proces haalt, waardoor de klant simpeler en makkelijker digitaal kan ondertekenen. Dit is niet alleen fijn voor die ene prospect die je wilt binnenhalen, maar ook voor je huidige klanten. Zij krijgen hierdoor namelijk ook een rijker en beter product tot hun beschikking. En het binnen halen van nieuwe klanten is mooi, maar nog belangrijker is het om je klanten te behouden. Het vinden van nieuwe klanten kost je vaak meer geld en tijd. Door de gebruikers van je product extra functionaliteiten te bieden, geef je ze een extra reden om van jouw dienst gebruik te blijven maken. 

Naast dat je klanten blij maakt met de mogelijkheid om digitale handtekeningen te gebruiken, kan het verrijken van jouw software met een andere oplossing, ook commercieel interessant zijn. Doordat je jouw product beter maakt en er iets extra’s aan toevoegt, kun je hier ook meer geld voor vragen. Zeker als je die oplossing visueel volledig kunt personaliseren en aanpassen zodat deze aan de huisstijl van jouw organisatie voldoet. Om de bestaande oplossing te kunnen gebruiken als ‘white label’ aan te kunnen bieden aan je klanten betaal je een vergoeding aan de maker van de oplossing. Door op deze manier de functionaliteit toe te voegen aan je portfolio bespaar je een hoop tijd en onderaan de streep levert het je meer op. Wie wil dat nou niet?

BLOG

Zó eenvoudig is het om de digitale handtekening van Stiply aan je portfolio toe te voegen

Lees de volgende blog

 

Stiply_digitale_handtekening_integreren_eenvoudig_LR

 

 

 

 

HR-processen: 3 trends en ontwikkelingen

5 min read

HR-processen: 3 trends en ontwikkelingen

De HR-branche in heel Europa staat voor ongekende uitdagingen. De schaarste op de arbeidsmarkt is voor veel recruiters en werkgevers een nijpend...

Lees verder
Digitale handtekening in de autobranche, daar kun je mee thuiskomen

6 min read

Digitale handtekening in de autobranche, daar kun je mee thuiskomen

Een digitale handtekening in de autobranche kan dat wel? We hebben het in eerdere blogs gehad over de voordelen, zoals het gemak en de snelheid, maar

Lees verder
Eén hybride oplossing voor elke elektronische handtekening in de autoretail

4 min read

Eén hybride oplossing voor elke elektronische handtekening in de autoretail

Jij bent overtuigd, de elektronische handtekening is het helemaal voor jouw autoretail bedrijf. Je kan niet wachten om afscheid te nemen van die...

Lees verder