De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

Krijg een impressie met dit ⭐️webinar⭐️

  1 min read

  API: Koppel Stiply aan je website

  Featured Image

  Stiply is dé tool voor het sneller en efficiënter digitaal laten ondertekenen van jouw documenten. Je uploadt je documenten via Stiply en verstuurt ze met een paar klikken naar je klanten zodat je klanten je contract snel elektronisch kunnen ondertekenen. Dit leidt tot het sneller sluiten van deals en bovendien is het voor zowel jou als je klanten enorm gebruiksvriendelijk.

  Maar wist je dat je nog een stap extra kunt zetten en online ondertekenen nog verder kunt integreren in workflow? Daar komt onze API om de hoek kijken.  API: application programming
  interface

  API staat voor Application Programming Interface. Dit is een manier (interface) waarop computers met elkaar kunnen communiceren. Stiply heeft een API beschikbaar waar jouw systeem tegenaan kan “praten”. Een programmeur kan op die manier een integratie maken tussen bijvoorbeeld jouw website en Stiply. Op die manier integreer je digitaal ondertekenen dus nog verder in jouw workflow. Er zijn verschillende manieren van integratie via de API denkbaar en je kunt hierin zo ver gaan als je zelf wilt.

  Formulier op je website

  Een veel voorkomende integratie is het koppelen van een formulier op je website aan (de API van) Stiply. Misschien melden jouw klanten zich via je website aan voor jouw service. Zou het niet handig zijn als ze dan automatisch jouw contract in hun mailbox krijgen en dat direct kunnen ondertekenen? Je bespaart daarmee een heleboel handmatige stappen. Door het formulier op je website te koppelen aan onze API wordt deze workflow werkelijkheid.

  Jouw systeem integreren

  Je kunt natuurlijk nog verder gaan door jouw CRM- of HR-systeem met Stiply te koppelen, zodat bijvoorbeeld offertes, plaatsingsovereenkomsten of arbeidscontracten direct vanuit het systeem dat je gebruikt onderwater naar Stiply worden gestuurd. Je hoeft de contracten dus niet meer handmatig up te loaden in Stiply en in sommige gevallen is het zelfs mogelijk dat het ondertekende contract automatisch weer wordt teruggeplaatst in het systeem dat je gebruikt. Dit bespaart natuurlijk veel tijd en handmatige handelingen.

  Integratie maken

  We hebben een aantal tevreden klanten die op deze wijze integraties hebben gebouwd. Zoals gezegd vergt dit wat programmeerwerk aan jouw kant. Natuurlijk bepaalt de complexiteit van de integratie uiteindelijk hoe veel tijd de integratie kost, maar omdat de API van Stiply RESTful is, kunnen programmeurs op een standaardwijze met onze service koppelen. Uiteraard zijn wij beschikbaar om je advies te gevenmet een integratie te helpen.

  API

  Als je gebruik wilt maken van onze
  API kun je ons speciale API-abonnement afsluiten. Kijk op www.stiply.nl/prijzen voor de kosten
  die daaraan zijn verbonden. Op www.stiply.nl/api
  staat de technische documentatie. Een programmeur heeft deze informatie nodig om
  de koppeling tot stand te brengen.

  1 min read

  Wij mogen bijna onze nieuwe huisstijl uitpakken

  Het moment van lanceren van de nieuwe huisstijl is bijna aangebroken en het voelt als een cadeautje wat we mogen...

  2 min read

  Nieuw en gratis voor gebruikers: Stiply for Word

  Nieuw binnen Stiply is de gratis add-in voor Microsoft Word, genaamd Stiply for Word. Hierdoor kunnen documenten vanuit...

  1 min read

  Stiply trekt binnenkort een nieuw jasje aan… Waarom eigenlijk?

  Binnenkort krijgen Stiply en haar zusterbedrijven een nieuwe huisstijl en wij kunnen haast niet wachten om onze nieuwe...