De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

 

Stiply_digitale_handtekening_Trustpilot_reviews

  Meer weten over Stiply?

  Bekijk gratis ons webinar over digitaal ondertekenen en Stiply!

  Bekijk het on demand webinar

   1 min read

   Wanneer je beter NIET kan kiezen voor digitaal ondertekenen

   Featured Image

   Jij vraagt je af of digitaal ondertekenen een toegevoegde waarde heeft voor jouw organisatie. Want in tijden van toenemende digitalisering, wil jij jouw klanten sneller en efficiënter bedienen, toch? Lijkt de digitale handtekening een logische volgende stap voor jullie organisatie? Je kan ook NIET kiezen voor een digitale ondertekenenoplossing, bijvoorbeeld als je…

   Geld wil verspillen.

   Het contract moet worden gescand en geprint, zodat elke ondertekenaar een kopie ontvangt. En dat alles in korte tijd, vermenigvuldigt met honderden contracten, en liters inkt voor de printer. Nog maar niet te spreken over de uren tijd en daarmee geld dat je kwijt bent aan alle handelingen.

   Niet efficiënt wil werken.

   Waarom zou je tijd besparen als je graag continu contracten print en opnieuw scant? Jullie hebben alle tijd van de wereld, die handtekeningen komen wel en anders maar niet. De ondertekenaars hebben vast tijd om naar kantoor te komen, en jouw collega’s kunnen wel even alle contracten printen en de handtekening ophalen bij jouw klanten. Moet lukken, toch?

   Het overzicht en contracten wil kwijtraken. 

   Je hebt honderden contracten opgestuurd naar jouw klanten met daarbij een verzoek om een afspraak te maken voor ondertekening. Maar ja, jij hebt een volle agenda, geen klant heeft nog gereageerd, en je hebt geen idee wat de status is van alle openstaande ondertekenverzoeken.

   Ontdek hoe dit ook anders kan.

   Probeer nu

   Niet wil verduurzamen.

   Je vindt dat handtekeningen moeten worden geplaatst op papier, niet digitaal. Al dat printwerk is gewoon onderdeel van het proces. En na ondertekening, wat gebeurt er met de stapels papieren? Ach, het was de verspilling waard. Bomen hebben toch geen maatschappelijke waarde.

   Niet klantvriendelijk te werk wil gaan.

   Je bent er over uit. Alle ondertekenaars moeten naar kantoor komen voor een digitale ondertekenverzoek, zij moeten handmatig een handtekening plaatsen op papier. Want dit is hoe jullie het altijd al deden. Waarom zou je dat veranderen?

   Kortom, wij zien geen reden om NIET aan de slag te gaan met digitaal ondertekenen! Nu even zonder grappen, in een enkel geval is een digitale handtekening niet geschikt voor een organisatie. Bijvoorbeeld wanneer je uitzonderlijk weinig documenten hoeft te laten ondertekenen. Stel dat je slechts één of twee documenten per maand ondertekent, is het investeren in digitale ondertekensoftware niet altijd de moeite waard. Maar wanneer je geld en veel papier wil besparen, en ook nog eens klantvriendelijk en efficiënt te werk wil gaan, is een digitale ondertekensoftware een slimme keuze. Ontdek het zelf met een paar klikken op de knop. Ontdek zelf hoe eenvoudig digitaal ondertekenen van Stiply werkt.

   Hoeveel bespaar je met digitaal ondertekenen?

   Wil jij weten hoeveel tijd en geld je bespaart met een digitale handtekening? Bereken het hier direct met de besparingscalculator.

   Besparingscalculator digitaal ondertekenen

    

   De beste digitale handtekening oplossingen van de Benelux

   De beste digitale handtekening oplossingen van de Benelux

   Er zijn tegenwoordig verschillende digitale handtekening oplossingen op de markt, soms is het lastig om een goede keuze te maken. Een digitale...

   Lees verder
   Stiply vs. DocuSign: vergelijking digitale handtekening software

   Stiply vs. DocuSign: vergelijking digitale handtekening software

   Wil jij weten welke ondertekenoplossing het beste bij jouw organisatie past? Er is tegenwoordig veel keuze op de markt en niet elke digitale...

   Lees verder
   Wanneer je beter NIET kan kiezen voor digitaal ondertekenen

   Wanneer je beter NIET kan kiezen voor digitaal ondertekenen

   Jij vraagt je af of digitaal ondertekenen een toegevoegde waarde heeft voor jouw organisatie. Want in tijden van toenemende digitalisering, wil jij...

   Lees verder