SChijf je nu in voor de Stiply connect webinar

Digitaal ondertekenen vanuit een integratie:
dichterbij dan je denkt!

 

Automatisering en digitalisering zijn hot topics, zeker sinds de komst van het coronavirus. Veel mensen werken thuis en processen worden gedigitaliseerd. Het ondertekenproces verandert hierdoor ook: mensen werken vaak niet meer vanuit 1 centraal kantoor. Het ondertekenen van documenten wordt hierdoor een uitdaging. 

Stiply biedt naast onze standaard software ook de mogelijkheid om een koppeling te maken met andere softwarepakketten welke je dagelijks gebruikt. Zo hoef je niet meer in te loggen in Stiply en kunnen documenten rechtstreeks vanuit de eigen software worden verzonden, gearchiveerd en beheerd.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheid en de voordelen van digitaal ondertekenen via een API integratie? Meld je dan geheel vrijblijvend aan!

Stiply Webinar Digitaal ondertekenen voor gebruikers

Schrijf je snel in!

Er is op dit moment geen webinar gepland. Hou deze pagina in de gaten voor nieuwe webinars over digitaal ondertekenen vanuit een software integratie.

Voor wie? 

Dit webinar is voor Stiply gebruikers,  softwareleveranciers, softwareproducenten en bedrijven die geïnteresseerd zijn in het integreren van een digitaal ondertekenoplossing. 

Wat gaan we doen? 

In dit webinar kom je alles te weten over digitaal ondertekenen via de Stiply Connect API. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Het wat en waarom van een API integratie
  • Hoe komt een API integratie tot stand
  • Een API integratie via één van de partners
  • Één van de laatste Stiply API integraties

Overweeg je de verrijking van jouw ERP of CRM software met de digitale handtekening? Schrijf je dan snel in! We helpen je graag.

Meer informatie over Stiply Connect? Klik dan hier

Tot snel!