De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

 

Stiply_digitale_handtekening_Trustpilot_reviews

  Meer weten over Stiply?

  Bekijk gratis ons webinar over digitaal ondertekenen en Stiply!

  Bekijk het on demand webinar

   1 min read

   Stiply behaalt ISO 9001, 27001 én ISO 27017 op digitale handtekening

   Featured Image

   Stiply behoort tot de één van de weinige IT-bedrijven in Nederland die naast het ISO 9001, ISO 27001 ook het ISO 27017 certificaat voor clouddiensten hebben behaald. “Door ISO 27017 bieden we onze klanten nog meer transparantie over de beveiliging van onze digitale ondertekenoplossing. Omdat we onze eigen cloudomgeving intern beheren, zijn we in staat een beveiligingsniveau te realiseren waar klanten vandaag de dag en in de toekomst op kunnen vertrouwen. Niet alleen omdat wij dit zeggen, maar ook omdat een erkende externe auditorganisatie dit vastlegt .”, zegt Jan Willem ter Steege, algemeen directeur bij Stiply. 

   De digitale handtekening oplossing van Stiply verwerkt diverse gegevens in een ondertekenproces. Ondanks dat deze gegevens weer verwijderd worden nadat een contract succesvol is ondertekend, moet je goed voor de privacygevoelige informatie zorgen zolang je ze in bezit hebt. Omdat wij onze eigen Cloud omgeving beheren, zijn we in staat om aan te tonen dat we diverse aanvullende controles realiseren en Cloud specifieke informatiebeveiligingsmaatregelen treffen. 

   “Als ontwikkelaar van digitaal ondertekensoftware is informatiebeveiliging altijd al een belangrijk speerpunt geweest. De verantwoordelijkheid hiervoor is bij ons van hoog tot laag verankerd in de organisatie”, licht Jan Willem ter Steege toe. “Elke dag worden nieuwe manieren bedacht en gevonden om ongeoorloofd toegang te krijgen tot afgeschermde gegevens. Het is een spel wat nooit uitgespeeld is. Als softwareontwikkelaar nemen wij dit spel heel serieus. De ISO certificering helpt ons een bedrijfs- en controlemechanisme in te bedden dat ons hier extra scherp op houdt.”

   Om te toetsen of Stiply aan de vereisten voldoet, heeft TÜV Nederland recent een onafhankelijke audit uitgevoerd. Tijdens de beoordeling identificeert de auditor heel feitelijk de risico’s en pijnpunten zodat de bedrijfsrisico’s bij Stiply zoveel mogelijk worden beperkt en continuïteit van de organisatie wordt gewaarborgd. Een ISO 27017 certificering is een aanvulling op ISO 27001:2017 certificering, de internationale standaard voor informatiebeveiliging. De certificering hiervoor heeft, naast ISO 9001, in dezelfde periode plaatsgevonden en heeft Stiply met succes afgerond. 

   Interesse om meer te lezen over de veiligheid van de digitale handtekening bij Stiply? Lees dan verder op onze veiligheid pagina.

    

    

    
   Een rechtsgeldige digitale handtekening: welke gegevens blijven er achter na ondertekening?

   2 min read

   Een rechtsgeldige digitale handtekening: welke gegevens blijven er achter na ondertekening?

   Je wilt als hypotheekadviseur aan de slag met digitaal ondertekenen. Begrijpelijk, want dit bespaart jou én jouw klanten enorm veel tijd. Bovendien...

   Lees verder
   Waarom iDIN belangrijk is voor een rechtsgeldige digitale handtekening in het hypotheekproces

   2 min read

   Waarom iDIN belangrijk is voor een rechtsgeldige digitale handtekening in het hypotheekproces

   ‘Digitale handtekening onder geldleningsovereenkomst betwist. Vordering afgewezen. Handtekening voldoet niet aan de gestelde eisen volgens het...

   Lees verder
   Een blik op de toekomst van digitaal ondertekenen voor hypotheekadviseurs

   4 min read

   Een blik op de toekomst van digitaal ondertekenen voor hypotheekadviseurs

   De digitale ontwikkelingen gaan razendsnel. Even stilstaan en terugblikken naar wat het heeft opgeleverd kan dan erg waardevol zijn, maar ook...

   Lees verder