De gebruiksvriendelijkste ondertekenoplossing van de Benelux

Sluit je ook aan bij de meer dan 1000 bedrijven die met Stiply werken!

Krijg een impressie met dit ⭐️webinar⭐️

  1 min read

  Uitgelicht: automatisch handtekening velden in een document of contract

  Om het proces van digitaal ondertekenen nog sneller en eenvoudiger te laten verlopen biedt Stiply de mogelijkheid om handtekening- en andere velden automatisch in een document te plaatsen. Een makkelijke functie, die veel tijd bespaart als je werkt vanuit een word of pdf document.

  Makkelijk en snel een document voorzien van handtekening velden. 

  De meest contracten starten vaak vanuit een word-document. Hierin staan de gemaakte afspraken van de overeenkomst, naast bijvoorbeeld voorwaarden en condities. Het komt vaak voor dat zo'n word-document wordt gebruikt om uiteindelijk diverse soortgelijke contracten mee te maken. Want waarom zou je immers telkens opnieuw beginnen? 

  Tags

  Om je extra tijd te besparen kan Stiply automatisch de gewenste velden (voorbeeld handtekening, checkbox of vrije tekstvelden) in het document op de juiste plek te plaatsen. Dit wordt gedaan aan de hand van zogenaamde TAGS. Een TAG is een stukje tekst dat herkend wordt door Stiply, bijvoorbeeld . Door deze tags in het word of pdf document te verwerken zorg je er voor dat Stiply weet waar de juiste velden moeten worden geplaatst. Dat scheelt je een hoop tijd wanneer er diverse en meerdere velden in een document moeten komen te staan.  

  Zie in deze instructievideo hoe het werkt:

   

  Tags voor meerdere ondertekenaars en verschillende velden

  Met Stiply is het naast een handtekening veld ook mogelijk om andere velden (automatisch) in een document te plaatsen. De volgende velden kunnen automatisch ingeladen worden:

  Stiply digitaal ondertekenen met automatische velden plaatsen


  Zijn er nog meer ondertekenaars? Geen probleem, verhoog het nummer en Stiply herkent automatisch welk type veld er voor welke ondertekenaar moet worden geplaatst. Let op, het account met wel ingesteld zijn voor meer dan drie ondertekenaars. Vraag onze supportmedewerkers naar de mogelijkheden.

  UPDATE 6-8-2020: velden optioneel maken met tags

  Het is vanaf heden ook mogelijk om velden direct een optioneel status mee te geven vanuit het gebruik van tags. Voor het datum-, tekst- en het checkbox veld is het mogelijk om door de toevoeging van _optional in de tag deze direct optioneel te maken. Een voorbeeld hiervan is Automatisch ondertekenvelden plaatsen document digitaal ondertekenen Stiply

  Zo wordt digitaal ondertekenen via Stiply nog makkelijker en sneller. Probeer Stiply nu 14 dagen volledig gratis!

  Stiply proefaccount digitaal ondertekenen

  Digitaal ondertekenen met authenticatie via de PiM app

  PiM: een nieuwe veilig en gebruiksvriendelijke manier van authenticatie voor digitaal ondertekenen

  Sinds 1 mei 2021 vind je als gebruiker een...

  Read More

  Wijziging telefoonnummer Stiply support

  Let op: vanaf 1 juni 2021 zal het telefoonnummer waarop de Stiply support te bereiken is veranderen! 

  Read More

  Ondertekenverzoeken gepersonaliseerd vanuit je eigen domein

  Het laten ondertekenen van documenten en contracten is vaak een belangrijk en soms spannend moment. Het is een vorm van wederzijds vertrouwen dat...

  Read More