Inloggen
2 min lezen

**NIEUW** datumveld en uitbreiding van de SMS functionaliteit

By Erik van Doorn on 29 juli '20

Vaak wordt er naast een digitale handtekening meer informatie in een contract of document gevraagd. Meestal vraag je ook naar de datum en plaats van ondertekenen. Het was eerder al mogelijk om aanvullende gegevens te vragen via een tekstveld, maar vanaf nu kan een datum worden gevraagd met een speciaal datumveld. Dit voorkomt foutjes of onduidelijkheden!

Ook is er nog iets nieuws te melden rondom de SMS functionaliteit!
Lees gauw verder...

2 min lezen

Uitgelicht: automatisch handtekening velden in een document of contract

By Erik van Doorn on 22 juni '20

Om het proces van digitaal ondertekenen nog sneller en eenvoudiger te laten verlopen biedt Stiply de mogelijkheid om handtekening- en andere velden automatisch in een document te plaatsen. Een makkelijke functie, die veel tijd bespaart als je werkt vanuit een word of pdf document.

Onderwerpen: Uitleg over Stiply
2 min lezen

We zitten wel binnen, maar niet stil

By Erik van Doorn on 15 april '20

We timmeren bij Stiply hard aan de weg. Tijdens deze Corona crisis zijn we behoorlijk druk geweest. In het eerste kwartaal van 2020 zijn er een hoop mooie ontwikkelingen gerealiseerd. Ook afgelopen maand hebben we weer een aantal functies toegevoegd en zijn er een aantal verbeteringen doorgevoerd.

Onderwerpen: ontwikkelingen
3 min lezen

Van thuiswerken 1.0 naar thuiswerken 2.0 met de volgende tips

By Erik van Doorn on 20 maart '20

Thuiswerken, wie doet het niet op dit moment?

We maken in Nederland een uitzonderlijke situatie mee, die ertoe leidt dat heel veel mensen vanuit huis werken. Nu zullen veel mensen dat wel eens eerder hebben gedaan, maar het kan een flinke uitdaging zijn om hele afdelingen ineens remote te laten werken.

Onderwerpen: Algemeen
2 min lezen

NIEUW: Stuur een document in één keer naar een lijst met ondertekenaars

By Erik van Doorn on 10 februari '20

Je kent het waarschijnlijk wel; er is een nieuw personeelshandboek en je wilt dat alle medewerkers dit handboek gelezen hebben. Omdat je met Stiply werkt, is het natuurlijk te realiseren met een digitale handtekening onder een bevestigingsdocument. Dit gaat immers sneller, is milieuvriendelijker en veel makkelijker voor de ondertekenaar. Nu werken er bij het bedrijf waar jij werkt maar liefst 68 mensen en kijk je een beetje op tegen het handmatig invoeren van 68 e-mailadressen.

Gelukkig is daar iets op gevonden: je kunt namelijk vanaf nu een document in één keer versturen versturen naar een lijst met ondertekenaars.

2 min lezen

WAB overeenkomsten ondertekenen

By Team Stiply on 02 december '19

Waarschijnlijk heb je al gehoord van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) die per 1 januari 2020 voor alle bedrijven met flexwerkers geldt. Deze wet geldt voor alle bedrijven (groot en klein dus!) die met flexwerkers werken. En zoals wel vaker met nieuwe wetten, zal ook de WAB zorgen voor een tijdrovende en grote papierstroom met eindeloze handtekeningen. Gebruik Stiply om slimmer en sneller WAB gerelateerde contracten en documenten ondertekend te krijgen.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven Algemeen
2 min lezen

Contractondertekening automatiseren

By Team Stiply on 01 december '19

Wat kost het om een contract ondertekend retour te krijgen? Het klinkt niet als zoveel werk, maar als je nagaat hoeveel handelingen ermee gepaard gaan, dan valt dat nog behoorlijk tegen. Zonde van de tijd, want je kan het minder intelligente deel van het proces gewoon automatiseren.

Onderwerpen: Algemeen
1 min lezen

Massaal handtekeningen verzamelen

By Team Stiply on 03 november '19

Weet je nog vorig jaar, toen de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht werd? Massaal moesten er verwerkingsovereenkomsten worden getekend en dat konden we merken bij Stiply. De meest gestelde vraag: Hoe kunnen we dit zo snel mogelijk regelen?

Onderwerpen: Algemeen
1 min lezen

Algemene voorwaarden ongeldig

By Team Stiply on 02 oktober '19

Is de offerte vrijblijvend? Is er sprake van levertijd en hoe lang mag die maximaal zijn? Het zijn vragen die vaak afgedicht worden in de algemene voorwaarden. Wat veel mensen echter niet weten, is dat algemene voorwaarden niet geldig zijn als je ze niet op de juiste manier ter hand stelt.

Onderwerpen: Algemeen
2 min lezen

Innovestit Group neemt Nederlandse activiteiten Langdon Systems over

By Team Stiply on 01 oktober '19

Ede, 30 september 2019 – Innovestit Group, specialist in het automatiseren van financiële en administratieve back-office processen, kondigt aan dat het alle Nederlandse activiteiten van Langdon Systems overneemt. ‘Met Langdon Systems Nederland verrijken we ons portfolio met een partij die al jaren vooroploopt in de ontwikkeling en levering van Duty Management-systemen’, zegt Erik van Doorn, CEO van Innovestit Group.

2 min lezen

Online identiteit

By Team Stiply on 02 september '19

In de onlinedatingwereld liegen mensen er heel wat af. Mensen maken nepprofielen aan op social media-websites met foto's van een ander en/of een verzonnen achtergrond, om zich als iemand anders dan zichzelf voor te doen. In het bedrijfsleven speelt de problematiek van online identiteit ook steeds vaker, bijvoorbeeld bij het digitaal ondertekenen van documenten. Maar hoe weet je nu wie wie is online?

Onderwerpen: Algemeen
2 min lezen

InnovestIT Group neemt Stiply over

By Team Stiply on 19 augustus '19

Ede, 19 augustus 2019 – InnovestIT Group, specialist in het automatiseren van financiële en administratieve back-office processen, kondigt de overname van Stiply aan, specialist in digitale handtekeningen. ‘Met Stiply komen we tegemoet aan de groeiende behoefte van onze klanten om administratieve lasten verder te verlichten en mogelijke fraude tegen te gaan. Stiply draagt daarmee bij aan compliancy en efficiëntere bedrijfsprocessen’, zegt Erik van Doorn, CEO van InnovestIT.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven
1 min lezen

Koppeling met Saamn voor de kinderopvang

By Team Stiply on 28 mei '19

De makers van dé software voor kinderopvangorganisaties TecSoft (de maker van The Nanny Kindplanning) heeft in hun nieuwste product Saamn een koppeling gerealiseerd met digitaal ondertekenen van Stiply. Zo kunnen alle contracten, zoals plaatsingscontracten, direct vanuit Saamn digitaal ondertekend worden.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven
1 min lezen

SPF-record toevoegen

By Team Stiply on 23 mei '19

Omdat Stiply namens jou mailtjes verstuurt, is het goed om ons daar formeel toestemming voor te geven. Als je dat niet doet heb je kans dat de e-mails van Stiply als spam worden gezien door de inbox van je ondertekenaars. Hoe je deze toestemming geeft, lees je hieronder.

2 min lezen

API: Koppel Stiply aan je website

By Team Stiply on 04 april '19

Stiply is dé tool voor het sneller en efficiënter digitaal laten ondertekenen van jouw documenten. Je uploadt je documenten via Stiply en verstuurt ze met een paar klikken naar je klanten zodat je klanten je contract snel elektronisch kunnen ondertekenen. Dit leidt tot het sneller sluiten van deals en bovendien is het voor zowel jou als je klanten enorm gebruiksvriendelijk.

Maar wist je dat je nog een stap extra kunt zetten en online ondertekenen nog verder kunt integreren in workflow? Daar komt onze API om de hoek kijken.


3 min lezen

Papierloos werken: hoe zet je de eerste stappen

By Team Stiply on 03 september '18

Papierloos werken is iets waar we al jaren over praten zonder dat er veel verandert op het gemiddelde kantoor. Bureaus met stapels papier en overvolle dossierkasten zijn op veel werkplekken nog steeds aan de orde van de dag. Toch is er ook hoop. Hoe veel papier hebben we nog nodig en wat kan er anders?

Onderwerpen: Nieuwsbrieven
3 min lezen

Boost je productiviteit met technologie

By Team Stiply on 13 augustus '18

Verhoogde productiviteit staat bovenaan de prioriteitenlijst van veel organisaties. Dat komt doordat klantverwachtingen veranderen onder invloed van technologische vooruitgang en globalisering. Vanwege al die nieuwe mogelijkheden komt de lat steeds hoger te liggen.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven
2 min lezen

5 redenen om als HR-afdeling digitaal te ondertekenen

By Team Stiply on 16 juli '18

Het is iets waar iedere HR-afdeling tegenaan loopt: het aannemen van nieuwe medewerkers gaat gepaard met veel papierwerk. Van loonadministraties tot verzekeringen en het contract zelf: nieuwe medewerkers zijn de eerste dagen vooral druk met het invullen en ondertekenen van documenten.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven
2 min lezen

Festivalorganisatoren: 5 eigenschappen waaraan je ze herkent

By Team Stiply on 06 juli '18

Het is weer zover. Met een biertje (of twee) in de hand trekken honderdduizenden mensen erop uit. Voor lekker eten, mooi weer en vooral heel veel muziek. Met andere woorden: de festivalzomer is losgebarsten.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven
2 min lezen

Time management als een baas

By Team Stiply on 01 juni '18

Iedereen heeft even veel tijd: 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. Meer krijg je niet. Handig met je tijd omgaan kan belangrijk zijn, helemaal op je werk, waar tijd gelijk staat aan geld. Gelukkig zijn er mogelijkheden om de tijd die je hebt, optimaal te benutten. In deze blog geven we je een paar handige tips om tijd te besparen op kantoor. Zo kun jij je voor de volle 100% inzetten voor de dingen waar je echt mee bezig moet.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven
1 min lezen

iDIN en Verwerkersovereenkomst

By Team Stiply on 30 april '18

Zoals je waarschijnlijk wel weet treedt op 25 mei 2018 treedt de de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (de AVG) in werking. Het is verplicht om met alle verwerkers een verwerkersovereenkomst af te sluiten.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven
2 min lezen

Hoe implementeer je nieuwe digitale tools met succes?

By Team Stiply on 23 april '18

Nieuwe digitale tools binnen je organisatie aan de man brengen kan lastig zijn.

Het levert soms behoorlijk wat weerstand op. Nieuwe tools worden door veel medewerkers gezien als extra werk en als overbodig. Misschien nog wel de belangrijkste reden: mensen hebben het nu eenmaal niet zo op verandering. “Ons huidige programma werkt toch prima?” hoor je vaak. Veel bedrijven snappen de noodzaak van nieuwe tools, maar geven aan dat de implementatie vaak te langzaam verloopt. Werk aan de winkel dus. In deze blog bespreken we hoe jij je medewerkers enthousiast maakt om met nieuwe tools aan de slag te gaan, en hoe je hen goed op weg helpt.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven
1 min lezen

Nieuwe viewer en rapportagefunctie

By Team Stiply on 13 april '18

Er zijn weer nieuwe features toegevoegd aan Stiply. Zoals we al eerder hebben aangekondigd hebben we het ondertekengedeelte van Stiply opnieuw gebouwd, de Viewer zoals wij dat noemen. Een aantal klanten heeft het nieuwe ondertekengedeelte een paar maanden getest. Deze nieuwe Viewer is nu voor iedereen beschikbaar.

2 min lezen

Video-uitleg voor een vliegende start met Stiply

By Team Stiply on 23 januari '18

Bij Stiply willen we dat nieuwe gebruikers zich welkom voelen en meteen snappen hoe ze met onze software kunnen werken. Om die instap zo soepel mogelijk te maken, hebben we onze on-boarding flow verbeterd. Bij het inloggen krijgen nieuwe gebruikers verschillende filmpjes te zien waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe Stiply werkt wat er met de software allemaal mogelijk is. Zo hoef je als nieuwe Stiply-gebruiker niet het wiel opnieuw uit te vinden, maar krijg je een duidelijke uitleg die wordt ondersteund door animaties, en kun je meteen zelf aan de slag.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven
2 min lezen

Stiply, perfect voor het MKB

By Team Stiply on 23 januari '18

De afgelopen jaren is Stiply enorm gegroeid. De digitale handtekening bleek een uitkomst voor kleine bedrijven en grotere ondernemingen die digitaal ondertekenen breed willen inzetten. Met name in het MKB scoort Stiply uitzonderlijk goed. En het is geen toeval dat de software van Stiply zo goed aansluit bij de behoeften van het MKB. We hebben jaren geïnvesteerd in het ontwikkelen van een technologie die logisch en eenvoudig toe te passen is. Je leest hier waarom Stiply perfect is voor het MKB.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven
2 min lezen

Waarom je snel moet overgaan op digitaal ondertekenen

By Team Stiply on 12 januari '18

Uit onderzoek blijkt dat de markt voor digitaal ondertekenen de komende vijf jaar maar liefst vijf keer zo groot gaat worden. Een grote rol daarbij speelt de eIDAS-verordening, die vanaf september 2016 van kracht is. Die verordening bepaalt dat je in alle lidstaten op dezelfde manier je digitale handtekening moet kunnen zetten, zodat de handtekening die je in Duitsland plaatst, ook in Litouwen of welke andere EU-lidstaat dan ook geldig is. Wie op dit moment nog niet aan digitaal ondertekenen doet, moet daar snel toe overgaan.

2 min lezen

In Persoon tekenen en bericht per ondertekenaar

By Team Stiply on 08 januari '18

We hebben weer een aantal mooie nieuwe features toegevoegd om het digitaal ondertekenen van contracten nog makkelijker voor je te maken. In deze blog vertellen we je er graag meer over.

1 min lezen

Nieuwe functie: pas het successcherm aan

By Team Stiply on 28 december '17

Als je een contract ondertekent dan krijg je ons successcherm te zien. Daar vertellen we de ondertekenaar dat het ondertekenen is gelukt en dat het document per mail naar de ondertekenaar wordt toegestuurd. Het is nu mogelijk om dit scherm aan te passen.

2 min lezen

Een snelle wereld vraagt om automatisering

By Team Stiply on 19 december '17

We leven in een snelle wereld. Via internet hebben we toegang tot bergen aan informatie. Over elk onderwerp, waar we ons ook bevinden. We kunnen op elk moment de films zien die we willen, kijken hoe veel geld er op onze rekening staat en vanaf onze computer, tablet of telefoon contact opnemen met wie we maar willen. Bijna alles kan digitaal. Toch zijn er nog steeds bedrijven die hun bedrijfsprocessen niet geautomatiseerd hebben, terwijl gedigitaliseerde processen voor meer inzichtelijkheid en een soepeler bedrijfsproces zorgen. En daarmee bespaar je behalve tijd ook een hoop geld.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven
2 min lezen

Digitaal ondertekenen vanuit je eigen software

By Team Stiply on 12 december '17

Hoe handig zou het zijn als je een contract kon genereren vanuit je eigen administratiesoftware en dat contract meteen naar je klanten kon versturen om het digitaal ondertekend terug te krijgen? Dat kan met de API van Stiply. Deze API zorgt voor een directe koppeling tussen Stiply en je eigen software, en dat levert handige voordelen op: voortaan hoef je niet meer in te loggen in Stiply om je contracten digitaal te laten ondertekenen.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven
2 min lezen

Verwerkersovereenkomst? Laat ‘m digitaal tekenen

By Team Stiply on 05 december '17

De verwerkersovereenkomst of bewerkersovereenkomst: veel ondernemingen vinden het lastig om te beoordelen of ze deze vaak vergeten overeenkomst nodig hebben. Vaak weten bedrijven niet eens wat het is. En dat is vreemd, want een verwerkersovereenkomst is belangrijk als je als bedrijf persoonsgegevens verwerkt of aan derden ter beschikking stelt. Vanaf 25 mei 2018 is een verwerkersovereenkomst dan zelfs verplicht. Wat is een verwerkersovereenkomst precies, wanneer heb je er een nodig en hoe kun je dit verplichte nummer makkelijk laten ondertekenen? Je leest het in deze blog.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven
1 min lezen

Ondertekengedeelte vernieuwd

By Team Stiply on 29 november '17

We hebben het ondertekengedeelte van Stiply opnieuw gebouwd, de Viewer zoals wij dat noemen.

In de nieuwe Viewer is het voor de ondertekenaar direct duidelijk dat er bijlagen en algemene voorwaarden bij het document gevoegd zijn. Bovendien word je handtekening lokaal op jouw computer opgeslagen zodat je veel makkelijker je eigen handtekening meerdere keren in een document kunt plaatsen. Ook is de ervaring op kleine schermen zoals mobiele telefoons verbeterd en worden documenten met veel pagina's beter en sneller getoond.

Daarnaast hebben we ook een aantal andere nieuwe features.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven
2 min lezen

Klantcase TecSoft

By Team Stiply on 25 september '17

Het nut van digitaal ondertekenen

TecSoft BV bracht in 2001 The Nanny Kindplanning op de markt: een softwareapplicatie waarmee kinderopvangorganisaties hun volledige administratieve proces kunnen managen. De software is jarenlang uitgebouwd en verbeterd met allerlei applicaties, modules en functionaliteiten, maar met name vanwege de toenemende behoefte aan flexibiliteit heeft TecSoft een heel nieuw pakket ontwikkeld.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven
2 min lezen

Papiergebruik verminderen in je organisatie

By Team Stiply on 19 september '17

Minder papier, beter voor het milieu

We gebruiken steeds minder papier. We printen minder uit, we verzenden digitale facturen en we lezen digitale kranten. Veel bedrijven streven naar papierloos of papierarm werken. Helemaal papierloos werken blijkt soms lastig: veel organisaties gebruiken ondanks alle goede intenties nog altijd meer papier dan nodig. In deze blog lees je praktische tips om het papiergebruik in je organisatie terug te dringen. Want hoe minder papier we gebruiken, hoe minder bomen we hoeven te kappen en hoe minder we het milieu belasten.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven
2 min lezen

Klantcase Powerplay

By Team Stiply on 28 augustus '17

Powerplay People uitzendbureau gaat volledig digitaal met Stiply

Een uitzendbureau heeft dagelijks te maken met allerlei documenten die moeten worden ondertekend. Bijvoorbeeld offertes, opdrachtbevestigingen en arbeidscontracten voor fase 1, fase 2 en fase 3. Bureaus die nog op de ouderwetse manier werken, versturen die documenten per mail.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven

Klantcase: Pingwin tekent digitaal via Stiply

By Team Stiply on 18 augustus '17

Pingwin heeft als enige full-service internetbedrijf in Nederland een geld terug garantie op te behalen resultaten. Zo weten klanten 100% zeker dat hun investering in vindbaarheid rendabel is. Directeur Maarten Vermeulen van Pingwin vertelt hoe deze strategie uiterst winstgevend uitpakt.

Onderwerpen: Integraties
2 min lezen

Digitaal ondertekenen: hoe werkt Stiply?

By Team Stiply on 07 augustus '17

Werk je veel met documenten en contracten die ondertekend moeten worden?

Dan is digitaal ondertekenen een uitkomst. Dat werkt snel en makkelijk, zowel voor jou als voor de ondertekenaars. Je ziet in een oogopslag wanneer het document is verzonden en hoe de voortgang bij de ondertekenaars verloopt. Een herinnering sturen gaat met één druk op de knop. En ja... een elektronische handtekening is rechtsgeldig!

Maar hoe werkt de online onderteken applicatie van Stiply nou precies?

Onderwerpen: Uitleg over Stiply
2 min lezen

Ook Willem-Alexander ondertekent digitaal

By Team Stiply on 21 juli '17

Eindeloos handtekeningen zetten… Koning Willem Alexander weet er alles van. Als staatshoofd krijgt hij per jaar meer dan 2500 wetten ter ondertekening voorgelegd, ook als hij op vakantie is. Want de premier en de ministers hebben vervangers, maar de koning niet. Vroeger reisden functionarissen de koning met stapels staatstukken achterna als hij in het buitenland was. Maar gelukkig hoeft dat tegenwoordig niet meer; Willem Alexander kan nu digitaal ondertekenen. En dat bespaart hem – en zijn functionarissen - een hoop tijd en gedoe.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven
2 min lezen

Algemene voorwaarden? Waarom moet ik die hebben?

By Team Stiply on 14 juli '17

In principe moet dat niet. Je mag ondernemen zonder algemene voorwaarden. Je mag zelfs zonder contract voor een opdrachtgever aan het werk.

Zo lang alles goed gaat, is er niets aan de hand. Er ontstaat pas een probleem als een van de partijen ontevreden is. Als je klant de rekening niet betaalt of een klacht heeft, bijvoorbeeld. Dan is het toch handig om een document te hebben waarin alle afspraken zijn vastgelegd.

Onderwerpen: Rechtsgeldigheid
2 min lezen

Is een elektronische handtekening rechtsgeldig?

By Team Stiply on 07 juli '17

Het antwoord is ja.

Hoe belangrijker een contract is, hoe sterker je bewijs moet zijn dat de handtekening die eronder staat ook écht van degene is met wie je het contract bent aangegaan. Bij een gewone handtekening – pen op papier – gaat een rechter er meestal vanuit dat het contract inderdaad tot stand is gekomen. Maar ook voor elektronische handtekeningen zijn er slimme authenticatiemethodes om aan te tonen dat het contract door de juiste persoon is getekend.

Ontdek de slimmigheden van Stiply.

2 min lezen

Digitaal ondertekenen: sneller makkelijker en goedkoper

By Team Stiply on 27 juni '17

Ben je dagelijks of wekelijks met contracten in de weer, die moeten worden ondertekend? Dan kan digitaal ondertekenen een uitkomst zijn. Het scheelt zowel jou als de ander veel tijd, irritatie en gedoe. Ga maar na: je klanten moeten nu nog het contract printen, ondertekenen, scannen en terugmailen - of nog erger: per post terugsturen! En daar zit jij dagenlang op te wachten. Tegenwoordig kun je je documenten ook digitaal laten ondertekenen. Veilig, rechtsgeldig en zonder in te loggen.

Onderwerpen: Uitleg over Stiply
2 min lezen

Automatisch velden toevoegen

By Team Stiply on 20 april '17

We krijgen nog af en toe de vraag of het toevoegen van handtekeningsvelden en tekstvelden niet makkelijker kan. Mensen gebruiken immers vaak dezelfde document-templates waar op dezelfde plek velden moeten worden toegevoegd. Handmatig toevoegen is dan veel werk. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor: automatisch velden toevoegen door het gebruik van tags. Hieronder leggen we uit hoe dit werkt.

1 min lezen

Hoe zit dat nou met bijlagen?

By Team Stiply on 12 april '17

We krijgen regelmatig vragen over de bijlagen-functie. Dat is een teken dat wij bij Stiply iets kunnen verbeteren. Toch lijkt het me goed om in deze e-mail kort toe te lichten hoe bijlagen precies werken.

1 min lezen

Geldige incassomachtigingen verkrijgen

By Team Stiply on 10 maart '17

Wist je dat je via Stiply ook geldige incassomachtigingen kunt verkrijgen?

Je klant wordt dan na het ondertekenen direct doorgeleid naar zijn eigen bank, waar hij een geldige machtiging aan jou verstrekt. Een ondertekend document en een geldige machtiging in één klap dus.

3 min lezen

PERSBERICHT: Carerix sluit partnership met Stiply

By Team Stiply on 08 maart '17

Delft/Utrecht, 8 maart 2017 – Carerix, leverancier van recruitmentoplossingen voor corporate recruiters en intermediairs, is een samenwerking aangegaan met Stiply, om een einde te maken aan de administratieve rompslomp rondom het afhandelen en ondertekenen van contracten binnen het recruitmentproces. De ondertekenaars hoeven een contract niet meer te printen, te ondertekenen, te scannen, of – nog erger – per post terug te sturen. Alle bijlagen (doc of pdf) in Carerix kunnen via Stiply veilig en snel digitaal, rechtsgeldig worden ondertekend. Stiply is volledig geïntegreerd in het Carerix-platform en via een extra tab toegankelijk vanuit de bestaande Carerix-interface.

1 min lezen

Nieuwe features

By Team Stiply on 08 februari '17

Zoals je weet houden we bij Stiply van feedback. Naar aanleiding jullie input hebben we hard gewerkt om nieuwe features aan Stiply toe te voegen. In deze mail licht de belangrijkste vier nieuwe mogelijkheden toe.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven
2 min lezen

SMS-authenticatie

By Erik van Doorn on 07 februari '17

Voor het zetten van een geldige digitale handtekening is het belangrijk dat je zo goed mogelijk vaststelt dat de ondertekenaar echt is wie hij zegt te zijn. Dat heeft een ingewikkelde juridische reden die hier is uitgelegd.

Onderwerpen: Rechtsgeldigheid
4 min lezen

Hoeveel bespaar je met Stiply?

By Team Stiply on 11 augustus '16

Natuurlijk promoten wij digitaal ondertekenen: wij geloven erin en onze software maakt het mogelijk. Ook mogen wij graag benadrukken hoeveel geld je kunt besparen door gebruik te maken van onze software: Laat documenten tot 90% sneller en goedkoper ondertekenen, staat te lezen op onze homepage. Maar het is natuurlijk leuk als we dergelijke feiten ook hard kunnen maken. Dat is precies wat we in deze blog zullen doen.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven
1 min lezen

Interview over digitale handtekeningen

By Team Stiply on 08 augustus '16

Op vrijdag 5 augustus was ik in de hoedanigheid van oprichter van Stiply te gast bij Claire van het radioprogramma Strictly Business. We hebben gesproken digitale handtekeningen, en hoe Stiply het eenvoudiger maakt voor bedrijven die regelmatig contracten versturen om deze met een handtekening retour te krijgen.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven
1 min lezen

Stiply gekoppeld aan De Nanny

By Team Stiply on 06 juni '16

De Nanny is al jaren een de grootste en uitgebreidste leverancier van software voor kinderopvangorganisaties. We zijn dan ook erg trots dat we een volledig geïntegreerde koppeling tussen De Nanny Kindplanning en elektronisch ondertekenen van Stiply hebben gemaakt.

Onderwerpen: Integraties
3 min lezen

Digitaal incassomachtigen

By Erik van Doorn on 01 juni '16

Voor veel ondernemers is het direct incasseren van factuurbedragen bij klanten zowel een zegen als een nachtmerrie. Het grote voordeel is natuurlijk dat je het bedrag direct op je rekening hebt, maar de nadelen zijn administratieve rompslomp en het risico dat je klant het bedrag storneert. Sinds enige tijd bieden banken een alternatief: digitale incassomachtigingen.

1 min lezen

Stiply heeft nu een API

By Erik van Doorn on 22 maart '16

Van verschillende klanten hebben we gehoord dat er behoefte was aan koppelingen tussen Stiply en andere software. Het is bijvoorbeeld handig om vanuit je administratiesoftware direct een contract te genereren en dat meteen vanuit je eigen software naar je klanten te versturen en digitaal ondertekend terug te krijgen. Je hoeft dan niet meer in te loggen op Stiply om toch van de voordelen van de dienst gebruik te maken.

Onderwerpen: API
2 min lezen

Filters

By Erik van Doorn on 15 januari '16

Zoals ook uitgelegd in onze blogpost over het ordenen van kolommen, is het handig om overzicht van al je ondertekenverzoeken te bewaren. Het scherm met Openstaande verzoeken toont je alle ondertekenverzoeken die je hebt verstuurd en die nog niet door alle ondertekenaars zijn voorzien van een digitale handtekening. Om snel de status van bepaalde verzoeken uit te lezen, biedt Stiply nu de mogelijkheid om verzoeken te filteren.

Onderwerpen: Uitleg over Stiply
2 min lezen

Kolommen ordenen

By Erik van Doorn on 06 januari '16

Als je bedrijf veel ondertekenverzoeken verstuurt, dan is het belangrijk om overzicht te bewaren. Dit is één van de voordelen van Stiply. In het scherm Openstaande verzoeken zie je alle ondertekenverzoeken die je naar je klanten hebt gestuurd in een helder overzicht. Je ziet per verzoek direct of je klant jouw ondertekenverzoek heeft ontvangen en of hij zijn digitale handtekening al heeft gezet.

Onderwerpen: Uitleg over Stiply
1 min lezen

Stiply verwerkt pdf-bestanden beter

By Erik van Doorn on 16 oktober '15

Naar aanleiding van nuttige feedback van onze klanten, is gebleken dat Stiply met bepaalde PDF-documenten niet goed overweg kon. Het ging daarbij om pdf-documenten waar bijvoorbeeld formulieren instonden, die kunnen worden ingevuld. Deze pdf-documenten waren schrijfbaar en zekerheidshalve gaf Stiply daarom een foutmelding.

Onderwerpen: Nieuwsbrieven
1 min lezen

Ondertekenverzoeken verwijderen

By Erik van Doorn on 15 september '15

Bij Stiply luisteren we graag naar de wensen van onze klanten. Daarom hebben we toegevoegd dat je ondertekenverzoeken ook kunt verwijderen als de ondertekentermijn nog niet is verlopen. Vanzelfsprekend kun je hier het beste voorzichtig mee omgaan. Jouw klant heeft immers net een contract van je ontvangen en als je het verzoek dan verwijdert, werkt de link in zijn e-mail niet meer.

Onderwerpen: Uitleg over Stiply
2 min lezen

Stiply gekoppeld aan Kocon

By Erik van Doorn on 30 juli '15

Niet zonder trots kunnen we melden dat Stiply vanaf nu te koppelen is met Kocon van HHB. Kocon is een van de meestgebruikte softwarepakketten in de kinderopvangbranche. Kinderdagverblijven versturen veel documenten. Als je zelf kinderen hebt, dan weet je dat ouders voor allerlei zaken hun handtekening moeten zetten. De administratieve afdelingen van kinderdagverblijven hadden een dagtaak aan het verwerken van deze contracten.

5 min lezen

Voortgang van verzoeken bijhouden

By Erik van Doorn on 06 juli '15

In Stiply kan je eenvoudig bijhouden wat de voortgang van een ondertekenverzoek is. Als je naar je klant een document hebt verstuurd, zie je in het overzicht van Openstaande verzoeken precies hoe ver de klant in het proces is gevorderd. Sinds kort is deze functionaliteit verbeterd en uitgebreid.

Onderwerpen: Uitleg over Stiply
1 min lezen

Interne opmerkingen toevoegen

By Erik van Doorn on 30 maart '15

Inmiddels is de beta-versie meer dan een maand live en zijn we druk bezig om alle voorgestelde wijzigingen door te voeren. Zo is op aanraden van een testgebruiker de mogelijkheid toegevoegd om interne opmerkingen toe te voegen aan een document.

Onderwerpen: Uitleg over Stiply